januar 31, 2022

Vi er på vej…

By Bedi

Når man bor i vandkants-Danmark langt fra Lufthavnen og skal flyve tidligt, så er en overnatning på et af lufthavnshotellerne en god ide – især når man som jeg altid er lidt nervøs for at komme for sent – og så koster det mindre end en taxa hjemmefra.

Vi skal flyve i morgen kl. 8.15 med Singapore Airlines en Airbus A350 – 900 største fly jeg har fløjet med😊. Det blev Singapore Airlines fordi SAS valgte at flytte vores fly 2 gange, den seneste flytning var med afgang 3 dage senere, og det dur jo ikke når man er klar til afgang og lejligheden venter i Rom.

Nu er vi så tjekket ind på Comfort Hotel Copenhagen Airport, på 9. sal med udsigt til Sverige og Amager og en vedvarende summen af fly der lander og letter – for en gangs skyld en hyggelig lyd, nemlig lyden af en rejse der begynder.

Dino har et arbejdsprojekt han skal følge lidt undervejs (han har selv valgt det og har det fint med at bruge en time hist og her på arbejde). Lige i dag var der lidt fart på projektet, så nu sidder han her på hotellet og runder dagen af.

Som I kan se af fotoet har vi derfor pt. en klar arbejdsfordeling, Dino gør hvad der skal gøres på sit projekt og jeg sørger for passende forplejning undervejs – cincin (skål på Italiensk) 🍻