januar 16, 2022

Om os og vores eventyr

By Bedi

Vi er – Dino 62 år og Bettina 60 år. Vi har en voksen søn Danny og et hundebarnebarn Carlo. Vi har været gift i virkelig mange år, så mange, at vi til tider opfører os lidt Dupont og Dupond agtigt, tænker på og taler om det samme på samme tid. Så nu må der ske noget, vi må på nye eventyr, vi må til Italien 😉. Neeejj det er nu ikke helt sådan det er, men at tage på eventyr og udleve drømme, synes vi tiden er til. Vi føler os friske, eventyrlystne og har både mod på og mulighed for, at bryde den daglig trummerum. For nogle år siden “sizede vi ned”, vi solgte vores hus i Virum og flyttede til et billigere hus. Samtidig justerede vi arbejdslivet, så der blev mulighed for job pauser. Nu starter vi med første eventyr – 3 måneder i vores elskede Italien. Planen er lige nu at bo i Rom i februar, i Firenze i marts og så står de sidste 2-4 uger stadig åbne, men det bliver nok enten Ligurien, Piemonte eller Emilia Romagna.

Vi vil begge skrive dagbog om hvad vi oplever og hvordan rejsen påvirker os. Vi vil nok ikke skrive dagligt, men ofte og helt sikkert flere gange om ugen. Du er velkommen til at følge med her på vores blog.

Vi skriver lidt længere dagbogsindlæg her på bloggen og så har vi en Instagram profil hvor vi dagligt poster fotos – sikkert rigtig mange om mad 😋. Find vej til vores Instagram via ikonet øverst eller nederst på siden.