Blog

Opskrift på “vrede” penne all`arrabbiata

Stærk og krydret tomatsovs der er lynhurtig lavet. Arrabbiata betyder i øvrigt vred , for der skal godt med chilli i så den bliver stærk eller “vred”.

Fastfood

Jeg har altid dåser med hakkede tomater, tørret chilli, hvidløg og parmasan/pecorino i huset (og altid masser af pasta selvfølgelig), så jeg kan til enhver tid hurtigt fremtrylle en penne all`arrabbiata – god løsning istedet for fast food hvis du spørger mig !

Ingredienser

Brug altid de bedste tomater du kan finde (jeg bruger Mutti`s økologiske hakkede tomater). De italienske peperoncini er super til retten, men andre tørrede chilli eller friske kan også bruges, vigtigst er det, at du finder balance mellem at retten skal være stærk, men ikke uspiselig.

Print Recipe
Stærk penne all`arrabbiata
Stærk og intens tomatsovs passer godt til pastatypen penne.
Region Italian
Forberedelses tid 15 minutter
Tilberedningstid 15 minutter
Antal personer
pers
Ingredienser
Region Italian
Forberedelses tid 15 minutter
Tilberedningstid 15 minutter
Antal personer
pers
Ingredienser
Instruktioner
  1. Bring ca. 4 liter vand tilsat rigeligt salt i kog. Snit hvidløg og hak chilierne fint.
  2. Varm olien i en dyb pande eller gryde, steg chili og hvidløg kort (må ikke blive brunt) og tilsæt de hakkede tomater. Lad tomatsovsen simre mens pastaen koger færdig - ca. 10 min, smag til med salt og peber.
  3. Når pastaen er kogt al dente hældes vandet fra og pastaen vendes sammen med tomatsovsen.
  4. Server med friskrevet parmesan eller pecorino.
Del denne opskrift
0
  Related Posts