Blog

Opskrift på cremet spaghetti alla carbonara

Pastaens svar på æg og bacon, cremet og lækker, en ret alle vil elske.

Ingredienser

Retten bliver helt perfekt hvis du kan skaffe guanciale (saltet og tørret kæbesnitte), men bacon, pancetta eller fed parmaskinke kan også bruges. Og så er det fuldstændig forbudt og direkte grimt at tilsætte fløde, du skal kun bruge æg, ost, olie og lidt af pasta vandet for at opnå den cremede konsistens.

Print Recipe
Spaghetti alla carbonara
Pastaens svar på æg og bacon, cremet og lækker, en ret alle vil elske.
Region Main Dish
Forberedelses tid 15 min
Tilberedningstid 15 min
Antal personer
pers
Ingredienser
Region Main Dish
Forberedelses tid 15 min
Tilberedningstid 15 min
Antal personer
pers
Ingredienser
Instruktioner
  1. Bring ca. 4 liter saltet vand i kog. Skær guanciale (pancetta eller bacon) i ca. 2 cm store tern. Pisk æggeblommerne sammen i en skål og rør halvdelen af den revne Pecorino i.
  2. Steg guanciale i olien på en pande ved mellem varme, til det er let sprødt. Tag panden af varmen, den skal være varm, men ikke brandvarm på samme tid som pastaen er kogt færdig.
  3. Kog pastaen, til den er al dente. Hæld vandet fra pastaen, men dræn den ikke helt, der skal stadig være lidt vand ved.
  4. Hæld straks pastaen over i panden med guancialen (pancetta, bacon) og hæld derefter straks de piskede æggeblommer over, mens du rører rundt. Æggene skal ikke størkne som røræg, det vil gøre din spaghetti alla carbonara tør.
  5. Server med friskkværnet peber og revet Pecorino/parmesan.
Del denne opskrift
0
  Related Posts