
Forberedelses tid | 15 minutter |
Tilberedningstid | 15 minutter |
Antal personer |
pers
|
Ingredienser
- 200-300 gram penne rigate du kan bruge andre former, men gerne nogle der er hule og som kan rumme sovsen
- 1 dåse hakkede tomater eller flåede, de bedste du kan finde
- 2-3 fed hvidløg , i papirtynde skiver
- 2 små peperoncini, finthakkede eller den form for chili du foretrækker, prøv og smag dig frem
- 3-4 spiseskefulde olivenolie
- 1 lille håndfuld revet parmesan eller pecorino
Ingredienser
|
![]() |
Instruktioner
- Bring ca. 4 liter vand tilsat rigeligt salt i kog. Snit hvidløg og hak chilierne fint.
- Varm olien i en dyb pande eller gryde, steg chili og hvidløg kort (må ikke blive brunt) og tilsæt de hakkede tomater. Lad tomatsovsen simre mens pastaen koger færdig - ca. 10 min, smag til med salt og peber.
- Når pastaen er kogt al dente hældes vandet fra og pastaen vendes sammen med tomatsovsen.
- Server med friskrevet parmesan eller pecorino.
Del denne opskrift