Print Recipe
Stærk penne all`arrabbiata
Stærk og intens tomatsovs passer godt til pastatypen penne.
Region Italian
Forberedelses tid 15 minutter
Tilberedningstid 15 minutter
Antal personer
pers
Ingredienser
Region Italian
Forberedelses tid 15 minutter
Tilberedningstid 15 minutter
Antal personer
pers
Ingredienser
Instruktioner
  1. Bring ca. 4 liter vand tilsat rigeligt salt i kog. Snit hvidløg og hak chilierne fint.
  2. Varm olien i en dyb pande eller gryde, steg chili og hvidløg kort (må ikke blive brunt) og tilsæt de hakkede tomater. Lad tomatsovsen simre mens pastaen koger færdig - ca. 10 min, smag til med salt og peber.
  3. Når pastaen er kogt al dente hældes vandet fra og pastaen vendes sammen med tomatsovsen.
  4. Server med friskrevet parmesan eller pecorino.
Del denne opskrift