Print Recipe
Opskrift på pasta med spicy broccoli
Pasta med broccoli, chili og ansjos.
Region Italian
Forberedelses tid 30 min
Tilberedningstid 15 min
Antal personer
pers
Ingredienser
Region Italian
Forberedelses tid 30 min
Tilberedningstid 15 min
Antal personer
pers
Ingredienser
Instruktioner
  1. Start med at skære broccolihovederne af stilkene (de mørkegrønne buketter), del dem i små buketter og gem dem til senere. Hak hvidløg og chili.
  2. Skær alt det grove og tørre af broccolistilkene og stokken, skær/hak det i små tern.
  3. Varm olien - evt. suppleret med en klat smør - i en gryde/sauterpande, tilsæt først ansjosfiletterne og lad dem stege lidt ud hæld derefter hvidløg, chili og de hakkede broccolistilke/stok i og tilsæt evt. et par spks. vand. Det hele skal simre sammen i 8-10 minutter, det skal blive en cremet sugo - bliver det for tørt undervejs, så tilsæt en anelse vand gerne fra pastavandet.
  4. Bring ca. 4 liter vand tilsat rigeligt salt i kog (timingen skal passe så pastavandet koger når din broccoli sugo skal igang med at simre). Tilsæt broccolihovederne til den kogende pasta når der er 3-4 minutters kogetid tilbage.
  5. Tag sugoen af varmen. Hæld vandet fra pastaen (gem lidt kogevand), bland halvdelen af osten og lidt af pastavandet i din sugo, den skal være cremet ikke våd. Smag til med salt og peber. Bland pastaen i sugoen, server straks og drys med resten af parmesanen.
Del denne opskrift