Opskrift på pasta med spicy broccoli

Sødme fra broccoli, bid fra chili, krydret salt smag fra ansjoser (som her på ingen måde afgiver fiskesmag) – en af mine pasta favoritter og en dejlig måde, at få brugt den super sunde broccoli på en ny måde.

Ingredienser og pastatype

Du skal bruge en hel broccoli inkl. stokken som hakkes og simrer med ansjos, hvidløg og chili (og bliver til det man kalder en sugo) toppen eller buketterne skal koges med pastaen de sidste 3 minutter. Sugoen skal have lidt ...

mere...

Opskrift på “vrede” penne all`arrabbiata

Stærk og krydret tomatsovs der er lynhurtig lavet. Arrabbiata betyder i øvrigt vred , for der skal godt med chilli i så den bliver stærk eller “vred”.

Fastfood

Jeg har altid dåser med hakkede tomater, tørret chilli, hvidløg og parmasan/pecorino i huset (og altid masser af pasta selvfølgelig), så jeg kan til enhver tid hurtigt fremtrylle en penne all`arrabbiata – god løsning istedet for fast food hvis du spørger mig !

Ingredienser

Brug altid de bedste tomater du kan finde (jeg bruger Mutti`s økologiske ...

mere...

Opskrift på cremet spaghetti alla carbonara

Pastaens svar på æg og bacon, cremet og lækker, en ret alle vil elske.

Ingredienser

Retten bliver helt perfekt hvis du kan skaffe guanciale (saltet og tørret kæbesnitte), men bacon, pancetta eller fed parmaskinke kan også bruges. Og så er det fuldstændig forbudt og direkte grimt at tilsætte fløde, du skal kun bruge æg, ost, olie og lidt af pasta vandet for at opnå den cremede konsistens.

mere...